Curiosity about life in all its aspects, I think, is still the secret of great creative people.

Форми для шоколаду

Як правильно користуватись нашими формами для шоколаду та характеристики товару читайте нижче

Сертифікати якості




Наші пластикові форми можливо використовувати для шоколаду, мила, мастики, желе

Пластикова форма виготовлена з гнучкого міцного харчового пластику. Форма не потребує попереднього змащування. Перед першим використанням її потрібно просто промити теплою водою з використанням неабразивного миючого засобу та протерти спиртом. Готові фігурки легко витягуються з форми. Щоб уникнути пухирців повітря, перед заливкою шоколаду в форму ми рекомендуємо попередньо кожну клітинку покрити тонким шаром шоколаду за допомогою кондитерського пензлика. Перед роботою з марципаном, бажано присипати форму крохмалем для кращого вилучення фігур. Виготовлений молд-форма з харчового пластику, нешкідливого як для дітей так і для дорослих
Спосіб використання пластикового молду:
1. Ретельно вимийте форму під проточною водою та висушіть її.
2. Акуратно (бажано за допомогою кондитерського мішка) заповніть клітинки молда темперованим шоколадом
3. Дайте йому деякий час охолонути
4. Акуратно витягніть отриману фігурку з молда. Не можна мити в посудомийній машині. Не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих (температурою понад 70 градусів за шкалою Цельсія) сумішей.

Про наші форми та спосіб використання

Наші пластикові форми можливо використовувати для шоколаду, мила, мастики, желе

Пластикова форма виготовлена з гнучкого міцного харчового пластику. Форма не потребує попереднього змащування. Перед першим використанням її потрібно просто промити теплою водою з використанням неабразивного миючого засобу та протерти спиртом. Готові фігурки легко витягуються з форми. Щоб уникнути пухирців повітря, перед заливкою шоколаду в форму ми рекомендуємо попередньо кожну клітинку покрити тонким шаром шоколаду за допомогою кондитерського пензлика. Перед роботою з марципаном, бажано присипати форму крохмалем для кращого вилучення фігур. Виготовлений молд-форма з харчового пластику, нешкідливого як для дітей так і для дорослих
Спосіб використання пластикового молду:
1. Ретельно вимийте форму під проточною водою та висушіть її.
2. Акуратно (бажано за допомогою кондитерського мішка) заповніть клітинки молда темперованим шоколадом
3. Дайте йому деякий час охолонути
4. Акуратно витягніть отриману фігурку з молда. Не можна мити в посудомийній машині. Не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих (температурою понад 70 градусів за шкалою Цельсія) сумішей.

Точність
Нове німецьке обладнання
дозволяє виготовляти форми для шоколаду, передаючи максимальну точність малюнка
Матеріал
Бельгійський харчовий пластик не залишає запахів і абсолютно не шкідливий для здоров'я людини. Всі сертифікати за матеріалом у нас є в наявності
Температурні показники
Наші форми для заливки шоколаду витримують температури до 70 градусів Цельсія
Индивідуальні форми під замовлення
Кожну неділю ми виготовляємо по декілька нових видів форм, а також ми виготовляємо індивідуальні форми під замовлення

Виготовляємо пластикові форми для шоколаду

Наші молди можна використовувати для мила, мастики, желе, шоколаду
  • Власне виробництво
    Виготовляємо пластикові молди для шоколаду вже не перший рік в Україні. В наявності більше 200 видів пластикових форм
  • Переваги наших пластикових форм
    Шоколад легко випидає з форм. Пластик не шкідливий для здоровя. Без запаху. Надає блиск шоколаду. Не потрібно змащувати перед використанням
  • Продаж пластикових форм в Україні
    Купити молди для шоколаду в Україні ви можете у нас як оптом так і в роздіб без посередників. Гнучкість цін дозволяє вирішувати різні фінансові питання
  • Індивідуальні замовлення форм
    3D моделювання та виготовлення пластикових форм для шоколаду в Україні за індивідуальним дизайном різної складності!